Boek: Bewust eten. Kiezen, kopen en klaarmaken

    Thema: Voeding, beweging en sedentair gedrag

    Setting: BedrijvenGezinnenKinderopvangLokale besturenOnderwijsZorgsector

  • Omschrijving: Boek, 144p.

  • Auteurs: Loes Neven, Erika Vanhauwaert en Krista Morren

  • Uitgavejaar: 2012

  • Prijs: €19,50

Dit boek is momenteel niet in voorraad. Je kan dit bestellen via: https://www.acco.be/nl-be/items/9789033486364/Bewust-eten

Dit boek is voor iedereen die op zoek is naar informatie over gezonde voeding in het dagelijks leven, maar die geen diëtiste is. De lezer komt te weten wat evenwichtig eten volgens de actieve voedingsdriehoek precies inhoudt.

Een goed begin, maar om een goede keuze te maken uit het grote gamma aan voedingsmiddelen in de winkel is er meer nodig. Daarom wordt na de introductie tot evenwichtige voeding ingezoomd op het voedingsetiket. Hierop is een schat aan voedingsinformatie te vinden, maar wat op de verpakking staat wordt vaak niet bekeken, laat staan begrepen. Termen als E-nummers, zoetstoffen en omega-3 vetzuren klinken als Chinees in de oren. Wat betekent het allemaal, en hoe onderscheid je de sluwe verkooptrucs van de wettelijk verplichte informatie? Deze gids helpt om in de jungle van merken en producten een gezonde en bewuste keuze te maken. Tot slot komt ook het samenstellen van evenwichtige maaltijden aan bod.

Dit boek is een perfecte leidraad voor wie meer wil weten over gezonde voeding in het dagelijks leven.


 

Boek: Bewust eten. Kiezen, kopen en klaarmaken

Vragen of hulp nodig bij de bestelling?

Bel naar 02/422.49.49
Mail naar info@vigez.be

Gerelateerde materialen