Kick-off Gezond Werken Award

Thema: Gezondheidsbevordering

Datum: 20 januari 2017

Prebes en VIGeZ lanceren een gloednieuwe wedstrijd voor ondernemingen: de Gezond Werken Award. Deze wedstrijd wil ondernemingen belonen die een kwaliteitsvol gezondheidsbeleid voeren en zo hun welzijns- of HR-beleid versterken.

Voor alle werkgevers met een gezondheidsbeleid

De Gezond Werken Award biedt laureaten een platform om hun imago van ‘aantrekkelijke werkgever’ publiek te maken. Wie kan deelnemen? Ondernemingen uit alle sectoren (profit, social profit en overheden) en van alle groottes. De wedstrijd vervangt de ‘nv gezond award’, die zich enkel richtte naar ondernemingen met minder dan 250 werknemers en naar bedrijventerreinen.

Kick-off moment vol inspiratie

Ontdek op de Prenne van 7 maart 2017 tijdens een gratis sessie hoe je deelneemt aan deze award en welke tools je kan gebruiken. Bereid zo de kick-off van het gezondheidsbeleid in je eigen onderneming voor! Laat je zeker inspireren door het gezondheidsbeleid van UZ Gent en CARTAMUNDI tijdens de module Gezondheid of bezoek de VIGeZ-stand in de commercial corner. 

Waar en wanneer?

De kick off van de award vindt plaats op  7 maart 2017 in Stayen, Tiensesteenweg 168 te Sint-Truiden. Tijdens de Prenne van 5 december 2017 in Kortrijk Xpo zullen de winnaars in de verschillende categorieën bekendgemaakt worden.

Hoe deelnemen aan de wedstrijd?

Mogelijkheid tot inschrijven op www.gezondwerken.be vanaf 7 maart 2017. 

Meer info over deze wedstrijd?

Schrijf je dan in voor de gratis inspiratiesessie over de 'Gezond Werken Award' op de Prenne: 

Programma en het inschrijvingsformulier voor Prenne 41.

Gerelateerd nieuws